Geen objecten gevonden

woningonderhoud

Voor € 4,38 per maand sluit u een Abonnement Huurdersonderhoud (AH) af, waardoor we ook kleinere reparaties in uw woning uitvoeren. 

Welke reparaties onder het abonnement vallen ziet u in het overzicht Onderhouds-ABC.

U vraagt uw Abonnement Huurdersonderhoud aan via de pagina Servicecontracten.

Service en onderhoud

Voor het onderhoud aan uw woning, het gebouw en de algemene ruimtes sluit Woonwaard service- en onderhoudscontracten af met aannemers zoals Helder Vastgoed Alkmaar en installateurs zoals Bonarius en Energiewacht.

APK, planmatig onderhoud, groot onderhoud 

Een APK is een periodieke check van uw woning. Woonwaard komt een keer in de zes jaar voor deze APK. Een monteur kan kleine reparaties terplekke uitvoeren. Voor wat grotere raparaties wordt met u een vervolgafspraak gemaakt.

Planmatig onderhoud gaat bijvoorbeeld over schilderwerk, dakonderhoud of het vervangen van bellentableaus en verlichting.

Wanneer we grootschalige duurzame woningverbetering gaan doorvoeren spreken we over groot onderhoud. Bij dit soort grote projecten informeren we u als huurder uiteraard op tijd en worden er informatiebijeenkomsten georganiseerd om u mee te nemen in de plannen.

Meer informatie over woningverbetering vindt u op de pagina groot onderhoud.

Wonen Plus

U kunt via WonenPlus een ouderenadviseur of consulent inschakelen voor advies en hulp om zelfstandig thuis te kunnen blijven wonen. Ook kunt u kleine klusjes of onderhoud laten uitvoeren door vrijwilligers.

Klik op onderstaande links voor de contactgegevens van WonenPlus in uw gemeente.

WonenPlus gemeente Alkmaar

WonenPlus gemeente Heerhugowaard en Langedijk