Terug

Zonnepanelen op eengezinswoningen

11-01-2019

In 2019 gaat Woonwaard grootschalig zonnepanelen plaatsen op eengezinswoningen. Waarom gaan wij dit doen en welke woningen komen in aanmerking?

Onze plannen

Geschikte eengezinswoningen die gebouwd zijn na 1991 gaan we bij leegkomst (bijvoorbeeld bij verhuizing) voorzien van zonnepanelen. Daarnaast maken we plannen om wijkgericht een vrijblijvende aanbieding te doen voor zonnepanelen voor eengezinswoningen. Hiervoor ontvangen huurders individueel een vrijblijvend aanbod. 

Woont u in een appartement? Dan kunt u nu nog geen zonnepanelen aanvragen. Wij werken eraan om vanaf 2020 ook op appartementen zonnepanelen te kunnen plaatsen. Hoe en onder welke voorwaarden is nu nog niet bekend.

 

Geld besparen 

Gemiddeld bespaart u met zonnepanelen ca. 25% op uw energierekening. Dat komt doordat het maandelijks bedrag dat u Woonwaard betaalt voor de zonnepanelen, altijd lager is dan het bedrag dat u nu betaalt aan uw energieleverancier.

 

Waarom wil Woonwaard zonnepanelen plaatsen?

Duurzaamheid is voor ons allemaal steeds belangrijker. Woonwaard levert een belangrijke bijdrage aan het milieu door de woningen te verduurzamen én tegelijk uw energiekosten te verminderen. Het aanbieden van zonnepanelen is een van deze maatregelen.  

Terug naar overzicht