Terug

Ontmoet Woonwaard

11-10-2018

Het was een geslaagd evenement woensdag 10 oktober. Onder het genot van een kopje koffie of thee ontmoetten bewoners en medewerkers elkaar in Overdie. We vierden de Dag van de Duurzaamheid en de Dag van het Huren.

Een duurzame relatie
Op woensdag 10 oktober was het tijd voor een goed gesprek tussen bewoners en medewerkers van Woonwaard. Het Erop af team was aanwezig om te vertellen over hun project in en rond flat De Vooruitgang in Overdie. Ook de portiekportiers uit de wijk kwamen langs om andere bewoners bewust te maken van hoe je met je omgeving om kunt gaan.

In Kooimeer komt een plastic recycle werkplaats. Wat is dit en hoe maak je hier met plastic afval de mooiste spullen? Gisteren konden we alvast een voorproefje zien.

De Led’s bingo was een groot succes. Meerdere winnaars gingen naar huis met een pakket led-lampen. Ook andere vormen van verduurzaming kwamen voorbij. Bezoekers konden zelf ervaren wat er gebeurt als je je omgeving vergroent, door bijvoorbeeld een deel van de tegels door struiken of gras te vervangen. Er waren groentips voor op het balkon en ook  voor de kinderen waren er veel leuke activiteiten.  

Een fantastische sfeer en vele mooie gesprekken maakten het geheel tot een geslaagde dag.
Dank voor uw komst!

Terug naar overzicht