Terug

Groepsaankoop Groene Energie

17-10-2018

Stap over op Groene Energie en bespaar gemiddeld € 220,- per jaar. IChoosr organiseert elk jaar een Groepsaankoop voor alle huurders van Nederland. Doet u ook mee?

De groepsaankoop groene energie is weer gestart. Vanaf nu kunt u zich gratis en vrijblijvend inschrijven via de website van iChoosr

Wij vinden het belangrijk om huurders de mogelijkheid te geven om via de groepsaankoop niet alleen geld te kunnen besparen maar ook een steentje bij te dragen aan het milieu via groene energie. Een win-win situatie toch?

Doet u ook mee?

Het is namelijk heel simpel. U schrijft zich vrijblijvend in, u ontvangt een aanbod via iChoosr en daarna kiest u of u over wilt stappen van energieleverancier. En wanneer u dat wilt, regelt iChoosr de overstap voor u. U blijft niet met twee leveranciers zitten en u hoeft er zelf niets voor te doen.

Wel kunt u vast nadenken wat u met de besparing van gemiddeld € 220,- euro per jaar gaat doen! Spaart u misschien voor iets moois? Of wilt u uw kinderen verrassen met een leuk dagje pretpark?

Twijfel niet langer en schrijf u in! Ga naar de website van iChoosr voor alle informatie.

Direct inschrijven kan ook. Ga naar inschrijven

 

-      Inschrijven kan tot 28 november

-      Het is gratis en u zit nergens aan vast

-      U ontvangt een aanbod voor 11 december

-      De overstap wordt helemaal geregeld

Terug naar overzicht