Terug

Verduurzaming versnipperd bezit onder aandacht politiek

16-07-2018

Woonwaard kreeg bezoek van een aantal politici van zowel de Tweede Kamer, Provinciale Staten als de gemeenteraad Heerhugowaard. We hebben hen uitleg gegeven over de wijze waarop we bezig zijn met het thema verduurzaming en hoe wij een bijdrage leveren aan de klimaatdoelstellingen van Parijs. Daarbij is ingezoomd op de problematiek van verduurzaming van versnipperd bezit en de pilot casus die wij hiervoor samen draaien met Alliander, Dura Vemeer en ASN groenprojectenfonds.

Woonwaard kreeg bezoek van een aantal politici van zowel de Tweede Kamer, Provinciale Staten als de gemeenteraad Heerhugowaard.

Agnes Mulder, CDA Tweede Kamerlid;
Dennis Heijnen, CDA Statenlid Noord-Holland Jasper John, CDA raadslid gemeente Heerhugowaard;
Gea Klercq, CDA raadslid gemeente Heerhugowaard, tevens fractievoorzitter

We hebben hen uitleg gegeven over de wijze waarop Woonwaard bezig is met het thema verduurzaming en hoe wij een bijdrage leveren aan de klimaatdoelstellingen van Parijs. Daarbij is ingezoomd op de problematiek van verduurzaming van versnipperd bezit en de pilot casus die wij hiervoor samen draaien met Alliander, Dura Vemeer en  ASN groenprojectenfonds.

Na een presentatie en discussie zijn we in de bomenwijk in Heerhugowaard gaan kijken waar op dit moment de uitvoering van de stroomversnelling fase 4 in volle gang is en de versnipperde blokken liggen die vooralsnog niet meegaan in de verduurzaming, maar waarvan we hopen dat de constructie van gebouwgebonden financiering hiervoor een oplossing kan bieden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Terug naar overzicht