Terug

Vacature: Specialist Documentbeheer

24-09-2018

We zijn op zoek naar een nieuwe collega in de functie van Specialist Documentbeheer voor 32-36 uur per week.

Woonwaard verhuurt zo’n 14.500 woningen in de regio Alkmaar. We doen dit klantgericht en kostenbewust, met de bedoeling onze huurders een betaalbare woning te bieden die hun thuis kan zijn. Om deze ambitie te realiseren is het beheer van onze documenten en data van groot belang. Daarom zijn we op zoek naar een nieuwe collega in de functie van:  

Specialist Documentbeheer

 

Jouw rol

Bij Woonwaard wordt in de diverse bedrijfsprocessen o.a. gewerkt met SharePoint en het Empire DMS. Voor de optimalisatie van het gebruik van deze voorzieningen in de processen en afdelingen zoekt Woonwaard een enthousiaste collega die stevig in zijn/haar schoenen staat. Je bent coördinator van het beheer van de content en neemt een prominente plek in tussen de gebruikers en het management. Daarbij zorg je voor de continue verbetering van deze voorzieningen.

Het komende half jaar wordt met een hernieuwde inrichting van SharePoint de opzet van de documentaire informatie inrichting binnen alle processen breed opgepakt. Je vervult een spilfunctie in dit project.

Je werkt hierbij nauw samen met een enthousiast team Informatisering & Automatisering. Dit team van 8 collega’s is verantwoordelijk voor alle automatiserings- en data/informatievraagstukken. Je rapporteert direct aan de manager van het Informatiecentrum.

Wat vragen we?

De taken van de specialist documentbeheer zijn:

 • Eindverantwoordelijk voor de procedures rond inrichting en werkwijze van de DMS voorzieningen
 • Centraal aanspreekpunt voor vragen m.b.t. documentmanagement, in het bijzonder de functioneel beheerders, key-users, privacy officer en management
 • Hands-on ondersteuning bij inrichting en gebruik
 • Opleiding en begeleiding van key-users en eindgebruikers
 • Je neemt vanuit je rol deel aan de herstructurering van ons documentbeheer, waarbij je meedenkt en werkt aan de procesgerichte inrichting van SharePoint en de aansluiting daarvan op Empire DMS
 • Kortom een ervaren professional met een scherp oog voor document beheer.

Belangrijke kennis, vaardigheden en competenties

 • Kennis van en ervaring met SharePoint
 • Ervaring met vergelijkbare projecten in vergelijkbare omgevingen
 • De mens centraal stellen in het proces: enthousiasmeren, helpen, inbreng organiseren, zorgen dat de betrokkenen de verandering ervaren als een verbetering
 • Analytisch vermogen
 • Accuratesse
 • Globale kennis van privacy wetgeving
 • HBO werk- en denkniveau

Wat wij bieden

Wij bieden een moderne en uitdagende werkomgeving, waarbij de lijnen kort zijn en je ruimte hebt om je talenten te ontplooien. Het betreft een fulltime functie (32-36 uur). Het salaris bedraagt minimaal € 2.836,- en maximaal € 3.685,- (conform schaal H van de CAO Woondiensten) en daarnaast hebben we uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Informatie

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Bert Landman, regisseur informatisering (telefoonnummer: (072) 527 6 569 of email: blandman@woonwaard.nl.)

Meer informatie over Woonwaard? Bekijk onze website: www.woonwaard.nl.

Solliciteren

Meen je aan bovenstaand profiel te voldoen en heb je belangstelling voor deze baan, stuur je sollicitatiebrief dan per mail aan sollicitaties@woonwaard.nl t.a.v. Dietrik Emmens. 

Terug naar overzicht