wij zijn Woonwaard

Woonwaard is een organisatie waar mensen werken die zich allemaal verbonden voelen met de maatschappij waarin we leven en waar iedereen een thuis verdient. In alles wat we doen; van huizen bouwen, onderhouden en verhuren is ons belangrijkste doel om mensen een thuis te bieden.

Durf

Woonwaarders zijn doeners en werken zelfstandig. We voelen ons verantwoordelijk en durven nieuwe ideeën uit te proberen. Daar leren we van. We wachten niet af, maar we nemen het initiatief. 

Samen

Samenwerken is ontzettend belangrijk. Al zijn we allemaal zelfstandig en werken we flexibel zonder elkaar lukt het niet. Ons werkklimaat is open, collega’s zijn toegankelijk en de lijnen zijn kort. Ook werken we veel samen met maatschappelijke organisaties, gemeenten en marktpartijen. Kennis delen en samen optrekken brengt ons verder.

Carrière

Je loopbaan bij Woonwaard heb je helemaal zelf in de hand. Er zijn talloze mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Er kan veel op gebied van scholing en studie. Door de uitdaging aan te gaan om steeds verder of breder te kijken groei je als persoon en draagt het bij aan je (werk)geluk.

Als je dit leest en je voelt dat het klopt. Dan klopt het ook. Kom kennismaken. De koffie staat altijd klaar.

Welkom bij Woonwaard.

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden