Coronavirus

Welkom op de overzichtspagina Corona. We houden u via deze pagina, via nieuwsberichten en via onze social media kanalen op de hoogte van alle ontwikkelingen. Deze uitzonderlijke tijd vraagt om uitzonderlijke maatregelen. Lees hieronder al onze afspraken en hoe we onze dienstverlening hebben aangepast om zo goed mogelijk door te kunnen gaan met ons werk.

Kantoor

Om verspreiding van het Coronavirus te voorkomen en onze medewerkers te beschermen is de balie in het hoofdkantoor gesloten tot tenminste 6 april. We houden de landelijke en RIVM richtlijnen aan. Onze medewerkers werken zoveel mogelijk vanuit huis.

U kunt altijd contact met ons opnemen via telefoon: (072) 527 6 527 of per mail: infowoonwaardnl.

Sleutels

Omdat onze balie gesloten is vragen wij om het ophalen van een bestelde sleutel uit te stellen tot tenminste 6 april.

Alleen als er een probleem ontstaat zonder sleutel kunt u de sleutel ophalen. Wij verzoeken u van te voren te bellen zodat we weten dat u komt.   

Wijkkantoren

De wijkkantoren zijn eveneens gesloten. Onze huismeesters lopen minder vaak hun ronde om het contact tot een minimum te beperken.

Onze wijkkantoren en leefbaarheidsconsulenten zijn bereikbaar via telefoon en mail. Bekijk alle contactgegevens

Reparaties

Vooralsnog nemen we reparatieverzoeken zoveel mogelijk aan. We zijn daarbij wel extra voorzichtig. We vragen vooraf naar uw gezondheid, we geven geen hand, we houden afstand en wassen regelmatig onze handen.  

Verhuringen

Huurcontracten gaan door met minimaal contact. We zorgen ervoor dat voor de vertrekkende huurder en toekomstige huurder de meeste zaken telefonisch, digitaal en per mail geregeld worden.  

Zo wordt bijvoorbeeld voorafgaand aan het tekenen van het huurcontract telefonisch contact opgenomen met de nieuwe huurder om alles door te spreken. Volg deze instructies van de adviseur goed op.  

Alleen de noodzakelijke personen komen naar de woning en houden 1,5 m afstand. Het huurcontract wordt in de keuken klaargelegd. Terwijl de toekomstige huurder in de woning is om de stukken te ondertekenen wacht de adviseur buiten.  

Onderhoud 

Een aantal van onze partners heeft uit voorzorg ervoor gekozen om reguliere werkzaamheden tijdelijk stop te zetten of alleen bij spoed te komen. Zij doen dit uit eigen overweging en daar hebben we respect voor. Dat betekent wel dat sommige onderhoudsprojecten uitgesteld worden.

Betreft het een project bij u in de buurt of in uw complex, dan wordt u hier per brief van op de hoogte gebracht.

Heeft u hier een vraag over? Mail ons via: infowoonwaardnl.  

Schoonmaak

Hygiëne is in deze tijd ontzettend belangrijk om te voorkomen dat bacteriën zich makkelijk kunnen verspreiden. Onze schoonmaakpartners werken volgens de normale planning en hebben extra aandacht voor: 

  • Contactpunten als deurklinken, handgrepen, kranen, werkbladen en telefoons.  
  • Bescherming van medewerkers door wegwerphandschoenen en overige persoonlijke beschermingsmaatregelen.  

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden