vacature: projectleider Vastgoedbeheer (36 uur)

Publicatiedatum: 10-09-2020

Wil jij Woonwaard bij vraagstukken helpen rondom data gedreven werken, samenwerken en contracten? Dan drinken wij graag een kop koffie met jou. Wie weet word je onze collega!

Samenwerken

De afdeling vastgoedbeheer is in transitie. We zijn op weg om een regisserende partner te worden die stuurt op resultaat.

Samenwerking vindt plaats op basis van drie V’s, te weten: vertrouwen, verantwoordelijkheid en vrijheid.

Binnen deze kaders werk je als zelfstandig professional om zowel voor onze huurder als voor Woonwaard de beste keuzes te maken. Dit leidt tot een hogere huurdertevredenheid en goed gewaardeerde samenwerking met je partners.

Je maakt onderdeel uit van het proces van dagelijks en planmatig onderhoud.

De afdeling heeft zich gecommitteerd aan een transitiesplan waarbij de speerpunten verduurzaming, contractmanagement, vastgoeddata, effectiever samenwerken en teambuilding zijn.

Wat je gaat doen

Momenteel zitten we in een proces om onze nieuwe partner op het gebied van klimaat en comfort (verwarming en mechanische ventilatie) te selecteren. Samen met deze partner ga je invulling geven aan de samenwerking in het eerste kwartaal van 2021 om de doelstellingen van Woonwaard te realiseren.

Je opereert als beheerder van het contract en regisseert deze samenwerking op basis van KPI’s. Je neemt eigenaarschap, hebt oog op impact, zoekt en realiseert verbeteringen en je wilt dit vooral samen doen.

Verder werk je aan de andere installatietechnische samenwerkingen die we hebben. Daarbij kun je denken aan alle mogelijke installaties in en om de woning/complex.

Je bent verantwoordelijk voor de samenwerkingen, de financiën en de huurdertevredenheid. Je werkt samen met projectbegeleiders die tijdens de uitvoering de verbinder zijn tussen onze huurder en onze partner.

Je levert verder een grote bijdrage om onze woningen te voorzien van PV panelen, voor 2020 willen we 1000 woningen voorzien van PV panelen. Dit werk je de komende jaren verder uit met onze huidige partner(s).

Wat jij hebt te bieden

  • Minimaal een HBO-diploma, in (installatie) technisch gerelateerde richting,
  • Enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie
  • Een drive om er alles uit te halen wat er in zit
  • Je bent een teamspeler, nieuwsgierig, resultaatgericht, ondernemend en analytisch.

Wat wij bieden

Woonwaard kenmerkt zich als een organisatie waar een gezonde balans tussen werk en privé hoog in het vaandel staat en waar veel ruimte is voor nieuwe ideeën en het toepassen van alternatieve werkvormen. De organisatie geeft ruimte voor persoonlijke groei en professionele ontwikkeling.

  • Het salaris bedraagt, afhankelijk van ervaring en opleiding, tussen € 3.680,- en € 4.971,- bruto per maand (schaal J CAO Woondiensten) exclusief vakantietoeslag op basis van 36 uur per week
  • Een zeer afwisselende functie in een enthousiast team, waar ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling
  • Een uitstekend pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een persoonlijk loopbaanbudget
  • Zowel een mix van thuis en op kantoor werken behoort tot de mogelijkheid

 

De sollicitatiegesprekken voeren we zoveel mogelijk op ons kantoor in Alkmaar conform de RIVM- richtlijnen in verband met corona. 

Voel je de klik? Of wil je meer weten?

Reageer dan via sollicitatieswoonwaardnl. Doe dat voor 26 september a.s. en richt je brief en cv of op welke manier je aan ons wilt laten zien dat je interesse hebt in de functie, aan Jeroen Molenkamp // manager Vastgoedbeheer.

Heb je vragen, mail dan met Jeroen op jmolenkamp@woonwaard.nl of met Hydi Hoost // ai HR-adviseur op hhoost@woonwaard.nl.

 

De vacature wordt zowel in- als extern aangeboden. Bij gelijke geschiktheid kiezen we voor de interne kandidaat omdat we voorstander zijn van interne doorstroming.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden