vacature: projectleider Vastgoedbeheer

Publicatiedatum: 12-07-2021

Wil jij met Woonwaard meewerken aan onze ambitie in professioneel opdrachtgeverschap in Gevel+, samenwerken intern en met onze co-makers? Dan drinken wij graag een kop koffie met jou. Wie weet word je onze collega.

Wat ga je doen?

Contractmanagement is een belangrijk onderdeel van je werk als projectleider Vastgoedbeheer (36 uur). Momenteel zitten we in een proces om onze nieuwe partners op het gebied van Gevel+ te contracteren.

Daarnaast zal dit jaar ook het dak en asbest aanbesteedt gaan worden. Samen met deze partners ga je invulling geven aan de samenwerking de komende jaren om de doelstellingen van Woonwaard te realiseren.

Je opereert als manager van het contract en regisseert deze samenwerking op basis van KPI’s. Je neemt eigenaarschap, hebt oog op impact, zoekt en realiseert verbeteringen en je wilt dit vooral samen doen.

Verder werk je mee aan de gebiedsgerichte interne samenwerkingen die we hebben. Daarbij kun je denken aan alle mogelijke projecten in en om de woning/complex. Je bent verantwoordelijk voor de samenwerkingen, de financiën en de huurdertevredenheid.

Je werkt samen met projectbegeleiders die tijdens de uitvoering de verbinder zijn tussen onze huurder en onze partner.

We werken als Vastgoedbeheer er naar toe om het onze verduurzaming opgave te integreren in ons dagelijks onderhoud, planmatig onderhoud en mutatieonderhoud.

Samenwerken

De afdeling vastgoedbeheer is in transitie. We zijn op weg om een regisserende partner te worden die stuurt op resultaat.

Samenwerking vindt plaats op basis van drie V’s, te weten: vertrouwen, verantwoordelijkheid en vrijheid. Binnen deze kaders werk je als zelfstandig professional om zowel voor onze huurder als voor Woonwaard de beste keuzes te maken.

Dit leidt tot een hogere huurdertevredenheid en goed gewaardeerde samenwerking met je partners. Je maakt onderdeel uit van het proces van dagelijks en planmatig onderhoud.

Wat breng je mee?

Jij weet wat er komt kijken bij vastgoedbeheer en je hebt de nodige ideeën over manieren om hierin innovatief te zijn. Dit weet je goed over te brengen aan je collega’s.

Een veranderende omgeving en een team in transformatie kunnen onzekerheid en dynamiek met zich meebrengen. Daar heb je geen moeite mee. Sterker nog, in zo’n omgeving kom jij juist tot bloei en werk je vasthoudend aan het samen bereiken van resultaten.

Wat we in elk geval van je vragen:

 • Minimaal een HBO-diploma, in bouwkundige gerelateerde richting
 • Kennis en ervaring in Resultaat Gericht Samenwerken
 • Enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie
 • Een drive om er alles uit te halen wat er in zit
 • Je bent een teamspeler, nieuwsgierig, resultaatgericht, ondernemend en analytisch.
 • Je bent goed in het organiseren van onder andere aanbestedingstrajecten, weet precies wie je hierbij nodig hebt en behoudt het overzicht van A tot Z.

Wat wij bieden

Het team bestaat uit een diversiteit van collega's (van zeer ervaren tot jonge collega’s). Allen even enthousiast en je komt in een warm team terecht.

Woonwaard kenmerkt zich als een organisatie waar een gezonde balans tussen werk en privé hoog in het vaandel staat en waar veel ruimte is voor nieuwe ideeën en het toepassen van alternatieve werkvormen. De organisatie geeft ruimte voor persoonlijke groei en professionele ontwikkeling. 

 • Het salaris bedraagt, afhankelijk van ervaring en opleiding, tussen € 3.763,- en € 5.083,- bruto per maand (schaal J CAO Woondiensten) exclusief vakantietoeslag op basis van 36 uur per week.
 • Een smartphone en uitstekende voorzieningen om thuis te werken;
 • Een pensioenregeling bij de Stichting Pensioenfonds voor de Woningcorporaties;
 • De mogelijkheid om extra vakantiedagen te kopen;
 • Een jaarlijks persoonlijk loopbaanbudget van € 900;
 • Veel aandacht voor jouw vitaliteit en gezondheid.

Wij zijn

We verhuren zo’n 14.500 sociale huurwoningen in de regio Alkmaar en Heerhugowaard. We willen iedereen een thuis bieden. Als corporatie krijgen we kleur door onze ambitie, ons realisatievermogen en de betrokkenheid van onze medewerkers.

Zoals we voor onze huurders een thuis willen bieden, willen we iedereen - wie je ook bent, waar je ook vandaan komt - een thuis bieden in onze organisatie. Ook in deze tijd van thuiswerken. Juist nu we elkaar fysiek niet zien, willen we in verbinding blijven, weten wat er speelt en hoe het met een ieder gaat. Daar zetten we vol op in. Met trots mogen we ons dan ook regiowinnaar noemen van (Thuis)werkgever van het jaar!

De speerpunten voor de komende jaren zijn: meer woningen die aansluiten bij de woonbehoefte, gezonde woningen, prettige buurten en een waardevolle organisatie.

Bij nieuwe huisvestingsvragen reageren we snel met een passende oplossing en wanneer regels knellen, zoeken we naar ruimte voor alternatieven, naar de logische oplossing voor de vraag die er ligt.

Solliciteer nu

De werving voor deze vacature loopt via Vamberský & Company.

Verdere informatie over deze vacature, hoe je kunt solliciteren en de procedure kun je terugvinden op hun website.