Zonnepanelen op eengezinswoningen

Publicatiedatum: 11-01-2019

In de loop van 2019 gaat Woonwaard grootschalig zonnepanelen plaatsen op eengezinswoningen. Waarom gaan wij dit doen en welke woningen komen in aanmerking?

Onze plannen

Geschikte eengezinswoningen die gebouwd zijn na 1991 gaan we bij leegkomst (bijvoorbeeld bij verhuizing) voorzien van zonnepanelen. Ook biedt Woonwaard zonnepanelen vrijblijvend per wijk en per huurder aan (bij woningen die later dan 1991 gebouwd zijn). Komt uw woning in aanmerking voor zonnepanelen? Dan ontvangt u daarover in de loop van het jaar vanzelf bericht.  

Woont u in een appartement? Dan krijgt u nu nog geen zonnepanelen. Wij werken eraan om vanaf 2020 ook op appartementen zonnepanelen te kunnen plaatsen. Hoe en onder welke voorwaarden is nu nog niet bekend.

Geld besparen 

Gemiddeld bespaart u met zonnepanelen ca. 25% op uw energierekening. Dat komt doordat het maandelijks bedrag dat u Woonwaard betaalt voor de zonnepanelen, altijd lager is dan het bedrag dat u nu betaalt aan uw energieleverancier.

Waarom wil Woonwaard zonnepanelen plaatsen?

Duurzaamheid is voor ons allemaal steeds belangrijker. Woonwaard levert een belangrijke bijdrage aan het milieu door de woningen te verduurzamen én tegelijk uw energiekosten te verminderen. Het aanbieden van zonnepanelen is een van deze maatregelen. 


Meer nieuws: