Geen objecten gevonden

Vanaf 2 juni op afspraak open

Publicatiedatum: 29-05-2020

De Coronamaatregelen worden langzaam versoepeld. En dat is goed nieuws. Ook Woonwaard bereid zich voor op de nieuwe situatie en hoe we onze dienstverlening zo goed mogelijk kunnen organiseren.

De balie gaat vanaf dinsdag 2 juni open volgens aangepaste openingstijden en alleen op afspraak. Bezoek is weer welkom op dinsdagmiddag van 13.00 – 16.00, woensdag- en vrijdagochtend van 08.30 – 12.30 uur.  De balie gaat open voor zaken die niet telefonisch of digitaal geregeld kunnen worden zoals het ophalen van sleutels en hulp bij SVNK vragen en inschrijvingen. Voor andere zaken vragen wij zoveel mogelijk onze website te gebruiken of ons te benaderen per telefoon of mail. Bij twijfel kan er altijd gebeld worden om te bespreken of bezoek nodig is of dat de vraag anders afgehandeld kan worden.

Reparatieverzoeken en betalingen gaan via Mijn Woonwaard. Als dit zelf niet lukt, kunnen wij hierbij assisteren via de telefoon.

Bij een bezoek aan Woonwaard gelden de volgende voorwaarden:

  • Kom als het kan alleen en anders met maximaal twee personen.
  • Kom niet te vroeg en ga na de afspraak meteen weer weg.
  • Volg de instructies van de baliemedewerker.
  • Als u of een huisgenoot klachten heeft komt u niet. Bel ons voor het verzetten van de afspraak.
  • Houd afstand en volg de instructies bij binnenkomst. Met markeringen is aangegeven hoe de looproute is en via het plexiglas scherm kunt u met onze baliemedewerker praten.
  • Het bezoekerstoilet is niet geopend.