Woonwaard isoleert 1500 woningen

Publicatiedatum: 02-02-2021

Nicole van Wijk (bestuurder Woonwaard), Franck van Hooff (commercieel directeur Lenferink) en Paulina Logchies (algemeen directeur Logchies) tekenen digitaal de samenwerkingsovereenkomst.

Woonwaard gaat samen met Logchies renovatie en onderhoud en Lenferink Vastgoed de komende vijf jaar 1500 woningen isoleren. Deze week ondertekenden de drie partijen hiervoor de samenwerkingsovereenkomst.

De isolatie van de woningen zorgt voor gezonde, comfortabele woningen met een laag energieverbruik, waarin vele jaren met plezier kan worden gewoond. Ook wordt een belangrijke bijdrage geleverd aan het terugdringen van de CO2-uitstoot van de woningen.

Na de zomer verwachten de partijen te starten met de uitvoering van de isolatie. Het streven is om dit jaar al circa 100 woningen op te leveren. De komende jaren schalen we op naar ongeveer 350 woningen per jaar. 

De isolatie van de woningen bestaat uit het isoleren van de gevel, het dak en de vloer. De woningen krijgen goede ventilatie. Naast de isolatie bieden we de bewoners zonnepanelen aan.

Woonwaard, Logchies renovaties en onderhoud en Lenferink Vastgoed kijken met enthousiasme uit naar de samenwerking. 

Wanneer is uw woning aan de beurt?

Als uw woning aan de beurt is voor isolatie krijgt u ruim op tijd persoonlijk bericht met informatie over de isolatie en de werkzaamheden, de planning en verdere bijzonderheden voor uw woning. Ook krijgt u dan direct de vraag of u zonnepanelen wilt.

Lees verder op pagina: Woonwaard en duurzaamheid


Meer nieuws: