Nieuwsbericht

Verlenging Corona maatregelen t/m 28 april

Publicatiedatum: 01-04-2020

Tot en met 28 april blijven de getroffen maatregelen van kracht. Voor Woonwaard betekent het dat we doorgaan met onze aangepaste dienstverlening.

Kantoor blijft gesloten

De balie blijft gesloten en ook blijven de wijkkantoren dicht. De meeste medewerkers werken vanuit huis en we beperken het contact. Onze huismeesters lopen nog wel door de wijk, maar minder vaak dan normaal.

Afspraken en reparaties

Voorafgaand aan een bezoek wordt er gevraagd naar de gezondheid. Bij lichte klachten vragen wij de afspraak uit te stellen.

Als er geen klachten zijn komen we langs en houden we ons aan de regels; we blijven op anderhalve meter afstand, we hebben alleen contact als dat echt nodig is en we wassen regelmatig onze handen.

Verhuringen

Huurcontracten gaan door met minimaal contact. We zorgen ervoor dat voor de vertrekkende huurder en toekomstige huurder de meeste zaken telefonisch, digitaal en per mail geregeld worden.

Zo wordt bijvoorbeeld voorafgaand aan het tekenen van het huurcontract telefonisch contact opgenomen met de nieuwe huurder om alles door te spreken.

Alleen de noodzakelijke personen komen naar de woning en houden anderhalve meter afstand. Het huurcontract wordt in de keuken klaargelegd. Terwijl de toekomstige huurder in de woning is om de stukken te ondertekenen wacht de adviseur buiten.

Zo proberen we alles door te laten gaan en kunnen we nieuwe huurders blijven verwelkomen in hun nieuwe woning.

Omgaan met elkaar

De maatregelen vanuit de overheid gelden voor ons allemaal. Wij vragen iedereen om zich daar aan te houden.

Blijf zoveel mogelijk thuis, houd rekening met elkaar, houd tenminste anderhalve meter afstand, Houd de algemene ruimtes schoon, help elkaar waar mogelijk.

Probeer zoveel mogelijk alleen met de lift te gaan en anders met maximaal twee personen. Ga elke dag even naar buiten voor een frisse neus, maar het liefst alleen. En ga niet met meer dan drie personen bij elkaar zitten.

Hygiëne

De schoonmakers blijven hun werk doen en dat is nu nog belangrijker dan ooit. Ook zij hebben maatregelen genomen om dit goed en veilig te kunnen doen. En ze houden extra rekening met het schoonmaken van contactpunten zoals trapleuningen en deurklinken.

Help de schoonmakers door afstand te houden en afval en verpakkingen niet in de algemene ruimtes te zetten.

Vragen of opmerkingen over de schoonmaak kunt u nog altijd mailen naar schoonwoonwaardnl.

Bereikbaarheid

Woonwaard blijft voor iedereen bereikbaar. Via telefoon en e-mail kunt u ons op werkdagen tussen 08.00 uur en 16.30 uur bereiken via (072) 527 6 527 of infowoonwaardnl.

 

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden