Nieuwsbericht

vacature: projectbegeleider

Publicatiedatum: 12-11-2020

Voor het borgen van de kwaliteit van de projecten die in co-making worden uitgevoerd zijn wij op zoek naar een projectbegeleider voor 36 uur per week. Past deze functie bij jou en jouw werkervaring? Kom dan kennismaken en solliciteer!

Ons verhaal

Woonwaard werkt nauw samen met geselecteerde leveranciers op basis van co-making. Onze ervaring is dat het resultaat en de kwaliteit verbetert wanneer wij als opdrachtgever maximaal gebruik maken van het innovatievermogen en de kennis van marktpartijen.

De prestaties van marktpartijen zijn optimaal wanneer deze zijn gericht op het bereiken van de doelstellingen die voor onze huurders en voor Woonwaard centraal staan. Dat zijn een uitstekende service, goede kwaliteit, korte doorlooptijd en dat tegen een acceptabel kostenniveau.

Team Vastgoedbeheer

De afdeling vastgoedbeheer is op weg om een regisserende partner te worden die stuurt op resultaat. Samenwerking vindt plaats op basis vertrouwen, verantwoordelijkheid en vrijheid. Binnen deze kaders werk je als zelfstandig professional om zowel voor onze huurder als voor Woonwaard de beste keuzes te maken. Dit leidt tot een hogere huurdertevredenheid en goed gewaardeerde samenwerking met je partners.

Het team Vastgoedbeheer organiseert het proces van het dagelijks en planmatig onderhoud. Het team (14 personen) bestaat uit een manager, projectmanager, projectleiders, projectbegeleiders, projectmedewerkers en een specialist MJOB.

Wat ga je doen

 • Als projectbegeleider werk je nauw samen met de projectleider en borg je de kwaliteit van de projecten die in co-making worden uitgevoerd. 
 • Je houdt (verbeter)gesprekken met comakers over hun kwaliteitsbeleid, voert op basis van een risico-inventarisatie steekproefsgewijs controles uit 
 • Je adviseert comakers, huurders en collega’s over technische vragen van het bezit. Dit doe je vanuit het oogpunt dienstverlening en woongenot voor de huurders
 • Je adviseert en handelt vragen & klachten van huurders af 
 • Je signaleert problemen achter de voordeur en werkt samen met medewerkers van het domein leefbaarheid 

Wat breng je mee 

 • MBO+-HBO werk- en denkniveau, met een opleiding in bouwkunde of een andere relevante opleiding 
 • kennis en ervaring met regievoering en professioneel opdrachtgeverschap,  
 • projectleiding en de realisatie van projecten 
 • kennis van en ervaring met bouwkundige, constructieve en installatietechnisch oplossingen 
 • aantoonbare ervaring met woningbeheer 
 • digitaal, communicatief en sociaal vaardig 

Wat bieden we jou? 

 • Een duurzame en uitdagende werkomgeving waarin jij samen met betrokken collega’s dagelijks aan de slag gaat voor onze huurder 
 • Je krijgt een salaris tussen Je krijgt een salaris tussen € 3.445,- en € 4.531,- (schaal I, cao Woondiensten) o.b.v. 36 uur per week 
 •  (schaal I cao woondiensten) o.b.v. 36 uur per week 
 • We werken op dit moment zoveel mogelijk thuis en in bijzondere gevallen kun je ook op kantoor werken.  
 • Een smartphone, Surface en goede thuiswerkplekvoorzieningen; we hebben het voor je geregeld 
 • Je denkt wellicht nog lang niet aan pensioen, maar we hebben een goede pensioenregeling bij Stichting Pensioenfonds voor de Woningcorporaties 
 • Toe aan meer vrije tijd? Extra vakantiedagen kun je bijkopen 
 • Een jaarlijks persoonlijk loopbaanbudget van € 900,- 
 • Er is aandacht voor vitaliteit en gezondheid 

Solliciteren 

Geïnteresseerd in de functie van projectbegeleider? Laat in een korte motivatiebrief zien dat je inventief bent. Dat jij niet die traditionele vastgoed projectbeleider bent, maar juist op een vernieuwende manier te werk gaat.

Je brief en curriculum vitae stuur je uiterlijk 25 november a.s. naar: sollicitatieswoonwaardnl, t.a.v. Cornel de Koster, manager Vastgoedbeheer a.i.  

Nog vragen? Neem contact op met Nico Metselaar, projectbegeleider, 06 512 635 46. 

De sollicitatiegesprekken vinden plaats in de periode van 1 tot en met 11 december a.s. en proberen we te voeren op ons kantoor in Alkmaar. Dit conform de RIVM- richtlijnen in verband met corona. Mocht dat niet lukken, dan voeren we het gesprek via Teams. 

De vacature wordt gelijktijdig in- en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid geniet de interne kandidaat de voorkeur. 

Wij zijn Woonwaard 

We verhuren zo’n 14.500 sociale huurwoningen in de regio Alkmaar en Heerhugowaard. We willen iedereen een thuis bieden. Als corporatie krijgen we kleur door onze ambitie, ons realisatievermogen en de betrokkenheid van onze medewerkers. Zoals we voor onze huurders een thuis willen bieden, willen we iedereen - wie je ook bent, waar je ook vandaan komt - een thuis bieden in onze organisatie.  

De speerpunten voor de komende jaren zijn: meer woningen die aansluiten bij de woonbehoefte, gezonde woningen, prettige buurten en een waardevolle organisatie.  

Bij nieuwe huisvestingsvragen reageren we snel met een passende oplossing en wanneer regels knellen, zoeken we naar ruimte voor alternatieven, naar de logische oplossing voor de vraag die er ligt. 

 

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden