Nieuwsbericht

vacature: inkoopadviseur

Publicatiedatum: 08-10-2020

Vanwege het vertrek van een collega zoeken we een inkoopadviseur (36 uur per week) die een essentiële rol speelt in het realiseren van ons ondernemingsplan. Samen met Lisanne, inkoopadviseur, initieer je nieuwe inkooptrajecten en faciliteer je teams gedurende de uitvoering van deze trajecten.

Als woningcorporatie staan we de komende decennia voor grote uitdagingen. We willen onze portefeuille laten groeien, verversen en verduurzamen. Professioneel, regisserend opdrachtgeverschap, resultaatgericht samenwerken en contract- en leverancier management staan hierbij centraal. 

Wat ga je doen?

 • Je adviseert directie en management over inkoopprofessionalisering, stelt kaders op (o.a. inkoop- en aanbestedingsbeleid), , analyseert uitgaven middels spendanalyse, en toetst de naleving van het beleid. 
 • Faciliteert de inkoop met processen, procedures en templates en stelt jaarlijks een inkoopkalender op. 
 • Bij strategische contracten ben je betrokken bij de strategievorming en de contractonderhandelingen, waarbij je ingezet kan worden als procesbegeleider.
 • Je voert de regie over het gehele inkoopproces van specificatie tot contracteren. Ook heb je een voorbereidende rol in het monitoren van prestaties na het afsluiten van contracten. Echter de verantwoordelijkheid ligt bij de teams. 
 • Als team inkoop werk je samen aan het professionaliseren van de inkoopfunctie en het opzetten van het contract- en leveranciersmanagement.

Jouw talent

Je hebt energie en belangstelling voor de uitdagingen waar we als woningcorporatie voor staan en wilt graag betekenisvol werk verrichten in de corporatiebranche.

Je enthousiasmeert collega’s op een luchtige en creatieve manier over opdrachtgeverschap en contractmanagement. Je hebt een natuurlijk gevoel voor samenwerking, waarbij je ondernemerschap laat zien. 

Wat breng je mee?

 • Een HBO opleiding met als aanvulling NEVI 1 of vergelijkbaar.
 • Je hebt verstand van inkoop en van de markt. 
 • Je hebt een zekere mate van senioriteit voor deze functie, wat niet van leeftijd afhangt.

Wat bieden we jou?

 • Een duurzame en uitdagende werkomgeving waarin jij samen met betrokken collega’s dagelijks aan de slag gaat voor onze huurder.
 • Je krijgt een salaris tot maximaal € 4.971,- (schaal J, cao woondiensten) op basis van 36 uur per week. 
 • We werken op dit moment zoveel mogelijk thuis, maar je hebt ook de mogelijkheid om op kantoor te werken. Een smartphone, Surface en goede thuiswerkvoorzieningen; we hebben het voor je geregeld. 
 • Je denkt wellicht nog lang niet aan pensioen, maar we hebben een goede pensioenregeling bij Stichting Pensioenfonds voor de Woningcorporaties.
 • Toe aan vrije tijd? Extra vakantiedagen kun je bijkopen.
 • Een jaarlijks persoonlijk loopbaanbudget van € 900,- (op basis van 36 uur per week).
 • Er is aandacht voor vitaliteit, gezondheid en werkgeluk.

Ons verhaal – Wij zijn Woonwaard

We verhuren zo’n 14.500 sociale huurwoningen in de regio Alkmaar en Heerhugowaard. We willen iedereen een thuis bieden. Als corporatie krijgen we kleur door onze ambitie, ons realisatievermogen en de betrokkenheid van onze medewerkers. Zoals we voor onze huurders een thuis willen bieden, willen we iedereen - wie je ook bent, waar je ook vandaan komt - een thuis bieden in onze organisatie.

De speerpunten voor de komende jaren zijn: meer woningen die aansluiten bij de woonbehoefte, gezonde woningen, prettige buurten en een waardevolle organisatie.

Bij nieuwe huisvestingsvragen reageren we snel met een passende oplossing en wanneer regels knellen, zoeken we naar ruimte voor alternatieven, naar de logische oplossing voor de vraag die er ligt.

Solliciteren

Heb je interesse in deze baan én zin om te werken in een maatschappelijke organisatie? Dan maken we graag kennis met jou.

Stuur je cv en motivatie uiterlijk 21 oktober a.s. aan sollicitatieswoonwaardnl t.a.v. Joost Henselmans, manager Bedrijfsvoering. 

Inhoudelijke vragen kun je stellen aan collega inkoopadviseur Lisanne Hendriks: lhendriks@woonwaard.nl of 06- 11888456.

Heb je vragen over de procedure? Dan kun je deze stellen aan Esther Buter, HR medewerker: ebuter@woonwaard.nl of 06-27837461.

De gesprekken voeren we zoveel mogelijk op ons kantoor in Alkmaar conform de corona-richtlijnen van het RIVM.

De eerste gespreksronde staat gepland in week 44 (26 t/m 30 oktober 2020).

 

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden