Nieuwsbericht

vacature: communicatie adviseur

Publicatiedatum: 08-04-2021

Ben jij een allround communicatieadviseur, die goed kan relativeren en zowel op strategisch als uitvoerend niveau van aanpakken weet? Krijg jij energie van onverwachte situaties en kun je niet wachten om jouw expertise in te zetten om – samen met je collega’s – te werken aan een thuis voor iedereen, nu en in de toekomst? Laat het ons weten!

Woonwaard heeft een verhaal te vertellen

Als communicatieadviseur bij Woonwaard adviseer je bestuur, management en de teams over de in- en externe communicatie. Dit doe je samen met je communicatiecollega’s Anniek en Monique. Wij hebben een duidelijke missie bij Woonwaard: Iedereen een thuis, nu en in de toekomst. Daar gaan wij voor! En jij krijgt de vrijheid en het vertrouwen om er ook voor te gaan. En jouw steentje bij te dragen.

Jouw talent

Jij kent de verschillende aspecten van het communicatie vak als geen ander en pakt de diverse vraagstukken graag met beide handen aan.  Als communicatieadviseur maak jij de creatieve vertaalslag van de strategie naar uitvoerbare plannen en aansprekende middelen. Zo vergroot je de zichtbaarheid zowel online als in de wijk. Je weet hoe je collega’s enthousiast maakt en mee kunt nemen in jouw plannen.

Wat breng je mee?

 • Een HBO Communicatie/C-opleiding of vergelijkbaar
 • Minimaal 5 jaar ervaring als communicatieadviseur
 • Een goed gevoel voor de context waarin Woonwaard werkt en een interesse voor maatschappelijke opgaven
 • Je bent een echte teamspeler die collega’s inspireert met een verfrissende aanpak en ideeën

Wat bieden we jou?

 • Een duurzame en uitdagende werkomgeving waarin jij samen met betrokken collega’s dagelijks aan de slag gaat voor onze huurder
 • Je krijgt een salaris tussen  € 3.445,00 en € 4.531,00, schaal I cao woondiensten) o.b.v. een 36-urige werkweek
 • Een smartphone, Surface, goede thuiswerkplekvoorzieningen; we hebben het voor je geregeld
 • We hebben een goede pensioenregeling bij Stichting Pensioenfonds voor de Woningcorporaties
 • Toe aan vrije tijd? Extra vakantiedagen kun je bijkopen
 • Een jaarlijks persoonlijk loopbaanbudget
 • Er is aandacht voor vitaliteit, gezondheid en werkgeluk

Wij zijn Woonwaard

We verhuren zo’n 14.500 sociale huurwoningen in de regio Alkmaar en Heerhugowaard. We willen iedereen een thuis bieden. Als corporatie krijgen we kleur door onze ambitie, ons realisatievermogen en de betrokkenheid van onze medewerkers.

Zoals we voor onze huurders een thuis willen bieden, willen we iedereen - wie je ook bent, waar je ook vandaan komt - een thuis bieden in onze organisatie. Ook in deze tijd van thuiswerken. Juist nu we elkaar fysiek niet zien, willen we in verbinding blijven, weten wat er speelt en hoe het met een ieder gaat. Daar zetten we vol op in. Met trots mogen we ons dan ook regiowinnaar noemen van (Thuis)werkgever van het jaar!

De speerpunten voor de komende jaren zijn: meer woningen die aansluiten bij de woonbehoefte, gezonde woningen, prettige buurten en een waardevolle organisatie. Bij nieuwe huisvestingsvragen reageren we snel met een passende oplossing en wanneer regels knellen, zoeken we naar ruimte voor alternatieven, naar de logische oplossing voor de vraag die er ligt.

 Heb je interesse in deze mooie functie én zin om aan het werk te gaan in een maatschappelijke organisatie? Wil je ons jouw verhaal vertellen? Dan maken we graag kennis met jou.

Solliciteren

Solliciteer met jouw cv en motivatie uiterlijk maandag 26 april a.s. via de sollicitatieknop hieronder t.a.v. Hydi Hoost, a.i. HR/Recruitment adviseur.

Solliciteer nu!

Contact

Heb je inhoudelijk vragen over de functie? Bel dan met Anniek van Belle, 0610012923 of Monique Kerssens, 0615335480, onze communicatieadviseurs.

Vragen over de procedure? Neem dan contact op met Esther Buter, HR Medewerker, op 0627837461.

De eerste gesprekken vinden online via Teams plaats in de week van 3 t/m 7 mei. De vervolggesprekken vinden een week daarna plaats op locatie in Alkmaar conform de corona-richtlijnen van het RIVM.

De vacature wordt gelijktijdig in- en extern uitgezet. Bij gebleken geschiktheid genieten interne sollicitanten onze voorkeur.

Bij Woonwaard werven wij onze medewerkers zelf. Mochten wij hier wel hulp bij nodig hebben werken wij met vaste bureaus. Daarom wordt acquisitie naar aanleiding van onze vacatures niet op prijs gesteld.

 

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden