Te koop: Transferium Heerhugowaard

Publicatiedatum: 07-01-2020

Woonwaard start de verkoop van maatschappelijk vastgoed in Heerhugowaard. Het complex bestaat uit een gebouw aan de noordzijde van de straat en een parkeerterrein daartegenover (aan de zuidzijde van de straat).

Het gebouw is een gesloten blok van twee etages met daarin een binnenterrein met buitenruimten. Door de functie van begeleide jeugdzorg bestaat het complex uit meerdere kernen met gemeenschappelijke woonruimten met daaraan gekoppeld kamers. Verder zijn er kantoorruimten en ruimten voor sport, onderwijs, gezondheidszorg en ondersteunende bestemming.

Grondpercelen
Het totale kadastrale grondoppervlak is ruim 15.000 m². De exacte kadastrale gegevens zijn opgenomen in de uitgebreide documentatie.

Er is geen actuele NEN meting beschikbaar. Conform de tekeningen uit 2009 is het gebouwd gebruiksoppervlak 7.628 m² (3.810 m² op bg en 3.818 m² op de etage).

Huidig gebruik
Momenteel wordt het Transferium gebruikt door Stichting Parlan ten behoeve van Jeugdzorg. Op verzoek van Parlan is een huurbeëindigingsovereenkomst gesloten. Uiterlijk op 31 december 2021 of een half jaar na een eerdere opzegging door Woonwaard, stelt Parlan het complex leeg beschikbaar.

Planning
De verkoop van het complex is eind december 2019 gestart. In de dataroom is bij de uitgebreide informatie een planning opgenomen over de vragenronde, de uiterste datum van bieding (31 januari 2020), het goedkeuringstraject en de levering van het complex.

Uitgebreide informatie
Woonwaard is zich er van bewust dat de informatie in dit bericht zeer beperkt is. Uitgebreide informatie, waaronder ook bouwkundige en installatie tekeningen etcetera, is beschikbaar in de data room. U kunt, om toegang te krijgen tot de dataroom, contact opnemen met Jacqueline Tijkotte via JTijkottewoonwaardnl. Na ondertekening van de geheimhoudingsverklaring kunt u alle documentatie inzien en worden eventuele vragen (collectief) beantwoord.

 


Meer nieuws: