Symposium 8 november 2022

Publicatiedatum: 14-10-2022

Op dinsdagmiddag 8 november 2022 organiseert Woonwaard voor zakelijke relaties een symposium over het project ‘Conceptueel bouwen in hout’ aan de Koelmalaan te Alkmaar. Inschrijven voor dit symposium kan helaas niet meer.

Aanmelden niet meer mogelijk

Vanwege de grote belangstelling is er zelfs een wachtlijst ontstaan die ook al vol is. We begrijpen dat dit voor sommigen een teleurstelling is en hopen u snel op een andere manier te zien.

Over het project ‘Houtbouw Koelmalaan’ in Alkmaar

Woonwaard bouwt op de Koelmalaan in Alkmaar samen met De Groot Vroomshoop en Finch Buildings 129 huurappartementen in zowel sociale huur als middenhuur. Het complex bestaat uit twee gebouwen van vijf verdiepingen.

Het complex wordt gebouwd in massief hout (cross-laminated-timber, ofwel CLT). In totaal beslaat het project ruim 12.000 m2 BVO en wordt daarmee (vooralsnog) het grootste massief houten woongebouw van Nederland.

Tussen de gebouwen ligt een binnenterrein, dat samen met toekomstige bewoners zal worden ingericht als een fijne, groene plek voor alle bewoners. Hier komt een ‘kas’ als ruimte om elkaar te ontmoeten en activiteiten te organiseren.

Bekijk de projectpagina!

Wilt u hier wonen?

In december 2022 staan deze 129 huurappartementen, zowel sociale huur als vrije sector, twee weken op de website van SVNK.

 


Meer nieuws: