Opleveringsfeestje voor 60 woningen Vroonermeer Noord

Publicatiedatum: 06-06-2019

Op woensdag 5 juni was er voor 60 nieuwe bewoners van Vroonermeer Noord gelegenheid om kennis te maken met de buren en met Woonwaard.

Bij een feestje horen cadeaus

Een leuk feestje met de allerlekkerste cheesecake ooit! Voor de kinderen was er een groot springkussen en er waren kleurplaten voor de kleine kunstenaars uit de buurt. Nieuwe huurders van Woonwaard kregen allemaal een vogelhuisje als welkomstcadeau en een douchetimer. Met de douchetimer kunnen bewoners op speelse wijze proberen om maximaal 5 minuten per dag te douchen waarbij je behoorlijk bespaart op water en energiekosten.

Steenbreek Alkmaar

Woonwaard werkt samen met Steenbreek Alkmaar. Zij waren aanwezig om bewoners te adviseren en tips te geven over groene tuinen. Welke planten passen het best bij een onderhoudsvriendelijke tuin? En welke zijn juist goed voor vogels en insecten. Naast advies kregen bewoners ook nog een mooi tuinblad van Groei&Bloei en bloemzaadjes voor biologische bloemen.

Duurzame woningen

Alle woningen zijn super goed geïsoleerd, aangesloten op het warmtenet van de HVC en zijn voorzien van zonnepanelen.

De volgende fase, fase 3 wordt binnenkort gestart. Het betreft 42 eengezinswoningen en 40 appartementen. De eengezinswoningen worden in 2020 opgeleverd en de appartementen naar verwachting in 2021.

 


Meer nieuws: