Gratis op maat advies energiecoach

Publicatiedatum: 19-06-2021

Er zijn genoeg kleine aanpassingen die u thuis kunt doen om energie en kosten te besparen, zónder dat het veel geld en tijd kost. Maar welke tips zijn voor u van toepassing? De energiecoach geeft u gratis telefonisch advies op maat. Zelfs wanneer u al energiebewust bent, geeft de energiecoach nieuw inzicht.

Woningcorporaties Kennemer Wonen, Van Alckmaer en Woonwaard hebben in samenwerking met het Duurzaam Bouwloket een groep enthousiaste energiecoaches opgeleid om aan de slag te gaan binnen de gemeente Alkmaar*.

De huurders van woningcorporaties en woningeigenaren uit de gemeente Alkmaar kunnen een energiecoach inschakelen voor gratis energieadvies.

Ontmoet een Energiecoach

Lees hier wie de energiecoaches zijn en geef u op voor een gesprek. Een groep enthousiaste energiecoaches in Alkmaar zit klaar voor een telefoongesprek of videogesprek. De coaches zijn opgeleid door Duurzaam Bouwloket. Zij hebben al verschillende gesprekken gehad met buurtbewoners.

Wat kunt u verwachten?

Onderwerpen als duurzaam verwarmen, wassen en koken komen aan bod. Praktische tips waar u direct zelf mee aan de slag kunt! Na afloop van het gesprek ontvangt u een verslag met alle tips om nog eens rustig na te lezen.

Een duurzame gemeente

Door energie te besparen, verminderen we de CO2-uitstoot. Hoe minder CO2 in de lucht, hoe beter dat is voor het klimaat, uw leefomgeving, en niet onbelangrijk; het is gunstig voor uw portemonnee. Daarom zetten Duurzaam Bouwloket, gemeente Alkmaar en woningcorporaties Kennemer Wonen, Van Alckmaer en Woonwaard de energiecoaches in.

Ga voor meer informatie naar de website van Duurzaam Bouwloket

*De Energiecoaches Alkmaar zijn alleen actief in de gemeente Alkmaar. Bent u huurder van Woonwaard in een van onze andere gemeenten? Houd dan onze website in de gaten voor mogelijke toekomstige initiatieven op het gebied van duurzaamheid in uw gemeente.
 


Meer nieuws: