Nieuwsbericht

De Woonwaard energie:spaar:app helpt huurders besparen

Publicatiedatum: 07-11-2019

De eerste Woonwaard app voor huurders is live! De energie:spaar:app van Woonwaard is een app die sparen en besparen combineert. Elke dag bezig zijn met energie besparen in huis wordt met de app een leuk spel.

De toekomst is nu. En als het gaat om duurzamer omgaan met onze planeet kan de verandering niet snel genoeg gaan. Als wooncorporatie is Woonwaard verantwoordelijk voor woningen en het verduurzamen ervan, maar ook wil Woonwaard een steentje bijdragen in gedrag. Dat begint bij iedereen thuis. Huurders worden met de app gestimuleerd om duurzame keuzes te maken.

Nieuwe gewoontes

Bij de dagelijkse handelingen zoals douchen, wassen en koken kan heel eenvoudig op energie bespaard worden. Door elke dag de app te gebruiken en de acties aan te vinken wordt de deelnemer geprikkeld om door te gaan. Door de herhaling blijft het steeds meer hangen en worden oude, minder duurzame gewoontes vervangen door nieuwe meer duurzame gewoontes. 5 minuten douchen is straks helemaal normaal!  

Duurzame prijzen

Verandering gaat niet vanzelf. Daarom is het spelelement toegevoegd aan de app. Er kan gespaard worden voor leuke duurzame prijzen zoals een ledlampenpakket, een stormparaplu en een gave powercube. 

De app is ontwikkelt door Woonwaard voor huurders, maar iedereen kan meedoen met besparen. Het is heel makkelijk en laagdrempelig en in één oogopslag is te zien wat de bespaaracties voor resultaat hebben op de jaarlijkse energierekening. 

Downloaden

De Woonwaard energie:spaar:app is gratis beschikbaar in de Apple App Store en Google Play Store.

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden