Een plus bij gevelonderhoud

Publicatiedatum: 18-06-2021

Woonwaard, Biltz en Lenferink BV hebben de intentieovereenkomst GevelPlus ondertekend. Een optimaal proces en slimme keuzes op natuurlijke onderhoudsmomenten: dat is de Plus bij het gevelonderhoud.

Vanaf de zomer implementeren we met deze samenwerking de methodiek van Resultaatgericht Samenwerken (RGS) verder binnen het planmatige gevelonderhoudsproces van Woonwaard.

We optimaliseren het proces rondom het gevelonderhoud en we benutten de natuurlijke onderhoudsmomenten beter door slimme keuzes te maken. Denk bijvoorbeeld aan het tijdens het uitvoeren van schilderwerkzaamheden gelijktijdig aanbrengen van spouwmuurisolatie en isolatieglas.

De Plus levert een bijdrage aan een kwalitatief beter bezit en uiteraard aan onze duurzaamheidsambities. Kortom, op weg naar een CO2-neutrale woningvoorraad in 2050.

Met elkaar werken we de komende tijd aan de inrichting van de kaders en werken we het proces verder uit. Het enthousiasme is groot om van deze samenwerking een succes te maken!

De intentieovereenkomst werd gelijktijdig op afstand getekend door Nicole van Wijk (Woonwaard, foto 1), Franck van Hooff (Lenferink, foto 2) en Michel Hilligehekken (Biltz, foto 3).

 


Meer nieuws: