Nieuwsbericht

Coronavirus update 16 maart

Publicatiedatum: 16-03-2020

Door de extra overheidsmaatregelen om de verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan heeft Woonwaard besloten om het contact met huurders, zakelijke relaties en collega’s zoveel mogelijk te beperken.

Dat betekent dat Woonwaard voor de komende drie weken, tot en met maandag 6 april, de volgende richtlijnen heeft bepaald.

Belangrijkste voorzorgsmaatregelen

Hoofdkantoor en wijkkantoren niet geopend

Om besmettingsgevaar zoveel mogelijk te beperken zijn het hoofdkantoor en de wijkkantoren niet geopend. Contact met Woonwaard kan telefonisch en per e-mail via 072 527 6 527 of infowoonwaardnl

Reparatie en onderhoud

Reparaties en onderhoudswerkzaamheden worden nog steeds uitgevoerd.

Bij het maken van een afspraak houden we ons aan de voorzorgsmaatregelen; Wij vragen vooraf naar uw gezondheid. Wij geven geen hand, houden afstand en wassen regelmatig onze handen.

Betalingen aan de balie

Betaalt u de huur bij ons op kantoor aan de balie? Neem dan telefonisch of per mail contact met ons op. U krijgt een link voor een iDeal betaling. Ook kunt u via Mijn Woonwaard uw huur betalen of een betalingsregeling afsluiten.

Heeft u geen toegang tot internet dan kunt u in deze uitzonderlijke situatie een uitstel van betaling aanvragen tot half april.

Afspraak met een Woonwaard medewerker

Heeft u een afspraak met een medewerker van Woonwaard? Wij nemen vooraf contact met u op en vragen naar uw gezondheid.

Heeft u of een van uw medebewoners lichte klachten zoals hoesten, verkoudheid of koorts? Dan verzetten we de afspraak of als dat mogelijk is doen we de afspraak telefonisch.

Groepsbezichtigingen

Alle huurders die binnenkort hun woning gaan verlaten en waarbij een groepsbezichtiging is gepland, worden door Woonwaard gebeld om herziene afspraken te maken.

Groepsbezichtigingen gaan in basis niet door. Alleen als de vertrekkende huurder graag wil dat er een kleinere groep kandidaten mag komen kijken, zullen we dat plannen. De Verhuuradviseur van Woonwaard zal hier niet bij aanwezig zijn.

Bij elk contact geldt voor iedereen; geen handen schudden, afstand bewaren en handen wassen.

Afspraak met betrekking tot de opzegging van uw huurwoning

Heeft u een afspraak voor een voor – of eindcontrole, dan wordt er vooraf telefonisch contact met u opgenomen om de nieuwe werkwijze met u door te nemen. Wij hebben een alternatief gevonden, persoonlijke afspraken gaan niet door.

Dus het proces van huur opzeggen gaat gewoon door, alleen op een andere manier.

Bijeenkomsten

Tot en met 6 april worden er geen bijeenkomsten georganiseerd. Heeft u vragen over een project of een situatie bij u in de buurt? Neem dan telefonisch of per mail contact met ons op.

Tot slot

Het is voor iedereen een zeer bijzondere situatie. Wij hopen op uw begrip voor bovenstaande maatregelen. Wij doen er alles aan om het contact met ons zo goed mogelijk te organiseren. Houd onze website en social media goed in de gaten voor het laatste nieuws.

 

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden