Vacature: medewerker facilitair management

Publicatiedatum: 01-11-2019

Wil jij verantwoordelijk zijn voor facilitaire zaken in de breedste zin van het woord? Staat bij jou het leveren van een optimale dienstverlening voorop? Ben jij een organisatietalent, die makkelijk schakelt tussen werkzaamheden en oog heeft voor het resultaat? En wil jij werken in een maatschappelijke organisatie en bijdragen aan onze missie ‘iedereen een thuis’? Dan hebben we een mooie uitdaging voor jou!

De baan (36 uur per week)

Als medewerker facilitair management zet jij je in op het brede terrein van facilitaire zaken; van huisvesting tot beheer, onderhoud, veiligheid en preventie. Je bent het aanspreekpunt voor collega’s en neemt verzoeken, meldingen, storingen, klachten in behandeling en zet deze uit bij onze leveranciers en externe monteurs. Je onderhoudt de contacten met de leveranciers, levert input voor het opstellen en verbeteren van de contracten en zorgt voor opvolging van de contractafspraken. Dit, maar ook de inkoop van kantoorartikelen en andere diensten doe je in afstemming met de inkoopadviseur.

Ook het gebouwbeheer ligt op jouw verantwoordelijkheidsterrein. Zo zorg je er voor dat naar aanleiding van de uitgevoerde RI&E de aanpassingen gedaan worden op het centraal kantoor en in de wijkkantoren. Verduurzaming is een belangrijk thema, verduurzaming van het kantoorpand en aanpassing van de inrichting, als ook vervanging van het wagenpark. Hierin werk je in een projectteam en Greenteam.

Op het gebied van veiligheid en beveiliging werk je aan de planning, het onderhoud en de keuringen van o.a. de brandmeldinstallatie, verlichting, liften, beveiligingssystemen en het ontruimingsplan. Je stuurt de externe cateraar aan en de concierges. In deze functie heb je ook de rol van BHV-coordinator en preventiemedewerker.

Het team

Je werkt binnen het team Bedrijfsvoering, dat wordt gevormd door zo’n 20 professionals die werken op verschillende resultaatgebieden, zoals ICT, inkoop, financiën en HR. Als facilitair medewerker ben je een eenpitter, maar werk je niet alleen. 

Wat breng je mee?

Je bent een echte dienstverlener. Je houdt er van te werken in een eigentijdse werkomgeving met zo’n 100 collega’s, waarin persoonlijk contact gewaardeerd wordt. 

Je bent proactief en ziet waar jouw aandacht nodig is. Met jouw oog voor kwaliteit en expertise signaleer je de knelpunten en pak je deze met ferme aan. Jij laat je vakmanschap zien, vindt makkelijk je weg in de organsiatie en bent prettig benaderbaar voor collega’s. Daarnaast haal je plezier uit het contact met verschillende leveranciers, de kantinemedewerkers en concierges.

Daarnaast heb of ben je: 

  • Minimaal een afgeronde mbo-opleiding richting facilitair management
  • MBO+/HBO werk en denkniveau
  • Een aantal jaren werkervaring op facilitair gebied
  • Communicatief, organiserend, resultaat- en oplossingsgericht en handson
  • Ervaring met projectmatig werken;
  • Digitaal vaardig en kennis van MS Office en systemen 
  • Zelf-starter en samenwerkingsgericht 
  • BHV-certificaat (of bereid dit te halen);
  • Affiniteit met Arbo en veiligheid.

Wij bieden je

Een duurzame en uitdagende werkomgeving waarin jij samen met betrokken en gemotiveerde collega’s aan de slag gaat voor onze huurder. Je krijgt volop ruimte om jezelf persoonlijk en vakinhoudelijk te ontwikkelen. We hebben een open en gedreven cultuur, waarbij jij als ‘Woonwaard’ collega vol energie en vakmanschap kan bijdragen aan de maatschappelijke resultaten waar we voor staan. Je krijgt een salaris van minimaal € 2.806,- en maximaal € 3.436,- (schaal G CAO Woondiensten), een smartphone, een Surface, een goede pensioenregeling en een fijne balans tussen werk en privé. Hierbij kun je denken aan thuiswerken, de mogelijkheid voor het inkopen van extra vakantieuren en werktijden tussen 07:00 uur en 19:00 uur.

Wij zijn

Woonwaard is een woningcorporatie waar mensen werken die zich verbonden voelen met de maatschappij. In alles wat Woonwaard doet (van huizen bouwen, onderhouden van 14.500 woningen en verhuren) is ons belangrijkste doel om mensen een thuis te bieden. Woonwaard durft en maakt mooie plannen voor de toekomst. Daarnaast zijn we ook gewoon doeners. Dat helpt ons verder om onze doelen te verwezenlijken. De komende tijd richten we ons op een passende woningportefeuille, gezonde woningen en prettige buurten. En ook de persoonlijke en professionele ontwikkeling van onze medewerkers is een belangrijk onderwerp.  

Solliciteer nu

Heb je interesse en voldoe je aan bovenstaand profiel, stuur dan je motivatie en CV voor 15 november a.s. per mail aan sollicitatieswoonwaardnl – ter attentie van Joost Henselmans, manager Bedrijfsvoering. 

Wil je meer weten over de functie? Bel dan Yvonne Prins, HR adviseur, op 06-52778732 of  stuur een mail aan yprinswoonwaardnl

 

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden