Klantpanel

Wat leuk dat u deze pagina bezoekt en dat u interesse heeft in ons klantpanel! Om alle huurders een stem te geven, hebben wij een online klantpanel. U kunt zich aanmelden voor het klantpanel als u huurder bent van Woonwaard.

We willen graag dat u als huurder tevreden bent en plezierig woont, daarom willen we graag weten hoe u denkt over allerlei zaken. Uw mening is belangrijk voor ons.

Het klantpanel denkt via online vragenlijsten met ons mee over allerlei onderwerpen. Zo weten wij wat u van bepaalde zaken vindt, kunnen wij onze dienstverlening blijven verbeteren zodat u prettig woont in uw woning en woonomgeving.

Laat uw stem horen en meld u aan!

Doe mee

Er zijn diverse redenen om u aan te melden voor het digitaal klantpanel:

  • U laat uw mening horen. Met uw wensen en mening kunnen wij onze dienstverlening verbeteren, het beleid aanpassen en/of inspelen op toekomstige ontwikkelingen. 
  • Meedoen is makkelijk. Dit kan achter uw eigen computer, tablet of telefoon en op een tijdstip dat voor u uitkomt. U ontvangt 2 tot 4 keer per jaar een mail met een digitale enquête. Het invullen van de enquête duurt 5 tot 15 minuten. 
  • U kiest per onderzoek of u deel wilt nemen.
  • Wij houden u op de hoogte van de uitkomsten van de onderzoeken. Ook vertellen wij u wat wij met de resultaten gaan doen. 
  • U maakt per onderzoek kans op leuke prijzen!

Momenteel bestaat het klantpanel uit zo’n 700 huurders. Hoe meer huurders hun mening geven, hoe beter! 

Klanttevredenheid

De scores hieronder geven aan welk gemiddeld cijfer huurders ons de afgelopen drie maanden hebben gegeven met het invullen van de enquêtes 'woning betrekken' en 'woning verlaten'.

De enquête 'woning betrekken' wordt verstuurd nadat nieuwe huurders de sleutel van hun nieuwe woning hebben ontvangen. De enquête 'woning verlaten' ontvangen huurders die hun huurwoning van Woonwaard hebben opgezegd en inmiddels zijn verhuisd.

woning betrekken

woning verlaten

Uw mening telt!

Geef u hieronder op voor het klantpanel. Doet u mee?

Meewerken aan het klantpanel is vrijwillig. U kunt zich op elk moment uitschrijven voor deelname aan onderzoeken.

Uw antwoorden worden vertrouwelijk behandeld en anoniem verwerkt, tenzij u toestemming geeft voor het gebruik van uw gegevens.

* verplicht veld

aanhef *

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden