klantpanel

Wat leuk dat u deze pagina bezoekt en dat u interesse heeft in ons klantpanel! Om alle huurders een stem te geven, hebben wij een online klantpanel. U kunt zich aanmelden voor het klantpanel als u een woning of bedrijfsruimte huurt van Woonwaard.

We willen graag dat u als huurder tevreden bent en plezierig woont, daarom willen we graag weten hoe u denkt over allerlei zaken. Uw mening is belangrijk voor ons.

Het klantpanel denkt via online vragenlijsten met ons mee over allerlei onderwerpen. Zo weten wij wat u van bepaalde zaken vindt, kunnen wij onze dienstverlening blijven verbeteren zodat u prettig woont in uw woning en woonomgeving.

Laat uw stem horen en meld u aan!

doe mee

Er zijn diverse redenen om u aan te melden voor het digitaal klantpanel:

  • U laat uw mening horen. Met uw wensen en mening kunnen wij onze dienstverlening verbeteren, het beleid aanpassen en/of inspelen op toekomstige ontwikkelingen. 
  • Meedoen is makkelijk. Dit kan achter uw eigen computer, tablet of telefoon en op een tijdstip dat voor u uitkomt. U ontvangt 2 tot 4 keer per jaar een mail met een digitale enquête. Het invullen van de enquête duurt 5 tot 15 minuten. 
  • U kiest per onderzoek of u deel wilt nemen.
  • Wij houden u op de hoogte van de uitkomsten van de onderzoeken. Ook vertellen wij u wat wij met de resultaten gaan doen. 
  • U maakt per onderzoek kans op leuke prijzen!

Momenteel bestaat het klantpanel uit zo’n 700 huurders. Hoe meer huurders hun mening geven, hoe beter! 

video: uitnodiging klantpanel

Youtube thumbnail

Uw mening telt!

Geef u hieronder op voor het klantpanel. Doet u mee?

Meewerken aan het klantpanel is vrijwillig. U kunt zich op elk moment uitschrijven voor deelname aan onderzoeken.

Uw antwoorden worden vertrouwelijk behandeld en anoniem verwerkt, tenzij u toestemming geeft voor het gebruik van uw gegevens.

* verplicht veld

aanhef *

meer informatie
contract en huurvoorwaarden huurprijs en servicekosten woningonderhoud woningwaardering
zelf regelen
huur betalen wijzigen woonsituatie servicecontract aanvragen huur opzeggen

zoeken