isolatiecirkel

Woonwaard heeft als doel gesteld om haar woningportefeuille in 2050 CO2 neutraal in gebruik te hebben. De weg hiernaartoe is vastgelegd in ons Duurzaamheidsbeleid  2020 - 2025. Om deze doelstelling te kunnen behalen is een “Programma Duurzaamheid” opgezet. Binnen dit programma onderscheiden we vier sporen die een bijdragen moeten leveren aan de CO2 reductie:

  • Spoor zonnepanelen;
  • Spoor aansluiting op het Warmtenet van de HVC;
  • Spoor MJOP +;
  • Spoor isolatie;

Om de ambities uit het duurzaamheidsbeleid waar te maken moet de isolatieproductie omhoog. Eind 2019 heeft Woonwaard daarom onderzocht welke samenwerkingsvorm deze versnelling kan waarmaken. Woonwaard kiest voor een intensieve samenwerking in de vorm van co-making.

De komende 5 jaar wil Woonwaard ongeveer 1500 woningen isoleren. Het gaat om zowel hoogbouw als laagbouw woningen uit voornamelijk de jaren ’60 en ‘70. Wij zoeken duurzame partners die in “de Isolatiecirkel” willen stappen en samen met ons deze isolatieopgave op wil pakken.

Marktconsultatie 

Voordat wij het selectieproces voor de partners opstarten, houden wij een marktconsultatie. Daarbij maakt u kennis met Woonwaard, presenteren wij onze opgave, geven we aan wat wij onder co-making verstaan, wat wij van partners verwachten en wat u van ons kan en mag verwachten. Daarnaast geven wij inzicht in het selectieproces.

Aanmelden

LET OP! AANMELDEN IS NIET MEER MOGELIJK.
Heeft u een vraag? Mail ons via inkoop@woonwaard.nl

Geinteresseerden die zich hebben aangemeld ontvangen 23 maart de selectiedocumenten op basis waarvan zij zich kunnen inschrijven voor de selectiefase.

Meer informatie

Heeft u nog vragen? Mail ons via inkoopwoonwaardnl.

Word jij onze duurzame partner?

De opgave van Woonwaard

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden